Ідеї для оформлення вітальні

Вітальня - це справжнє обличчя будь-якого будинку

Від того, наскільки оригінальною і цікавою буде вітальня, залежить загальне враження про житло. Стилі дизайну можуть бути різними. Але саме свіжі ідеї та незвичайні знахідки дають приміщенню можливість жити своїм життям. Корисні Ідеї для оформлення вітальні допоможуть зробити вашу кімнату затишною та водночас стильною. 

Темні віддтінки

Рідко кому спаде на думку купити дитячу спальню в темних відтінках, та в питанні оформлення вітальні у таких кольорів є всі шанси стати виграшним рішенням. Насичений горіховий, темно-сірий, синій, таємничий баклажан у поєднанні з оксамитовими і велюровими фактурами здатні створити своєрідний затишок, приглушений, таємничий, не схожий ні на що. Крім того, у приміщенні темних тонів завжди тепліше, ніж у світлому.

Ідеї для оформлення вітальні
Ідеї для оформлення вітальні
Ідеї для оформлення вітальні
Настрій старовини

Предмети зроблені під старовину роблять будинок затишнішим і створюють атмосферу багатовікової історії. Тут фантазія не знає меж: нотку ретро може привнести практично будь-яка старовинна річ. Такими раритетними і дуже “атмосферними” предметами можуть бути дерев’яні віконні рами і балки під стелею, оголені ділянки цегляної стіни, вінтажні меблі. Як вітальні, так і спальні часто прикрашаються картинами і фоторамками всіляких розмірів і комбінацій, але мало хто знає про їхні приховані можливості задавати тон усьому дизайну. Так, шедевр живопису над ліжком або диваном може відповідати колірному наповненню кімнати, а галерея з численних фото, що вкриває стіну, робить будинок схожим на місце проживання творчої богеми.

Парадна атмосфера

Щоб надати інтер’єру більше урочистості, варто обирати низькі меблі: привносячи у верхню частину приміщення більше повітря, можна створити відчуття воістину палацової чистоти і простору. Безумовно, у по-справжньому парадній вітальні актуальним кольором стане сяючий білий. Ще краще, якщо враження від величезної зали, наповненої світлом, посилять великі вікна, можливо, навіть без штор, а також високі двостулкові двері.

Якщо у вас невелика квартира

У малогабаритній квартирі  яка не вирізняється палацовими просторами і висотою стель, не варто поспішати повністю відмовлятися від класичного інтер’єру, а лише постаратися обмежитися мінімумом речей і меблевих аксесуарів. Щодо класичних акцентів, то завжди можна надихнутися лише 2-ма або ж хоча б 3-ма  прийомами, спробувавши використати їх на своїй площі. Наприклад, ліпний декор, симетрія, стилістична єдність не завадять простій однокімнатній квартирі, що знаходиться в панельному будинку.

 

Щиро сподіваємося, що Ідеї для оформлення вітальні які ми для вас підготували, допоможуть вам створити вітальню вашої мрії. Знайти нас у соц. мережах та підібрати меблі для оформлення вітальні: Facebook   Instagram