Як оформити інтер’єр в 2023 році модно та зручно?

Щоб відповісти на питання: як оформити інтер’єр в 2023 році модно та зручно, розглянемо основні та актуальні рекомендації  дизайнерів інтер’єру.  Насичені, але елегантні кольори, квіткові та геометричні мотиви, аксесуари ручної роботи, оригінальні стелі – ось лише деякі тенденції в інтер’єрі, якими буде наповнений 2023 рік. Експерти  прогнозують відхід від холодного мінімалізму (але лише до певної міри) та зростання популярності набагато більше декоративних, але все ж зі смаком і вишуканих дизайнерських рішень.
Ті, хто шукає елегантні та вишукані дизайнерські рішення, можуть використовувати в інтер’єрі кольори, що асоціюються з дорогоцінним камінням. Оздоблення в таких кольорах чудово підкреслить унікальний характер інтер’єру і внесе в нього оригінальну, навіть дещо екстравагантну атмосферу

Час експериментувати

Усе говорить про те, що 2023 рік в індустрії дизайну інтер’єру пройде під знаком експериментів. Прості інтер’єри поступаються місцем креативним і нестандартним дизайнерським рішенням. Це чудова нагода дати волю уяві та проявити своє справжнє “я” через облаштування інтер’єру. Експериментуйте – поєднуйте кольори, матеріали, візерунки та створюйте інтер’єр, у якому ви почуватиметеся найкраще.

Не обмежуйте себе тільки одним стилем при оформленні інтер’єру – це вже не модно. Черпати з різних стилів дизайну і використовувати найкращі з них – це безумовно модно. Еклектичні інтер’єри з елементами бохо, етно, арт-деко або навіть простого на перший погляд скандинавського стилю – це інтер’єри з душею.

Більше того, якщо ви готові до сміливих дизайнерських рішень, відмовтеся від стандартної білої стелі. Незвичайні кольорові стелі, покриті фарбою або шпалерами, є однією з останніх тенденцій в індустрії дизайну інтер’єру – але тільки для сміливих!Якщо говорити про екологічні тенденції в дизайні інтер’єру, то варто згадати ідею здорового інтер’єру з меблями та аксесуарами з органічних матеріалів і кімнатними рослинами, які не тільки виконують декоративну функцію, а й покликані очищати повітря в приміщенні.

Використовуйте натуральні матеріали

Дизайн інтер’єру з використанням натуральних матеріалів – це тенденція, яка набирає сили. Дерево, джут, камінь і плетені вироби привносять в інтер’єр ідилічну атмосферу і роблять кімнату дуже затишною. Якщо говорити про екологічні тенденції в дизайні інтер’єру, то варто згадати ідею здорового інтер’єру з меблями та аксесуарами з органічних матеріалів і кімнатними рослинами, які не тільки виконують декоративну функцію, а й покликані очищати повітря в приміщенні.

Летіс Вітальня ваніль
Колекція Летіс
Теплі кольори та м'які пастельні відтінки

Як оформити інтер’єр в 2023 році модно та зручно? Зробить акцент у дизайні інтер’єру на теплі та пастельні тони. Інтер’єри в бежевих, карамельних, коралових або персикових тонах набудуть затишної і по-справжньому домашньої, сімейної атмосфери. Пастельні кольори  також привнесуть у ваші інтер’єри свіжість і витонченість.

Колекція Fidel як оформити інтер'єр
Колекція FIDEL
Велике повернення 60-х і 70-х років

Розрив із простотою можна застосувати і до меблевих рішень, запропонованих нам дизайнерами. Приготуйтеся до повернення в минуле!

Цього сезону варто зробити ставку на меблі дещо іншої форми, звертаючись до рішень, які використовували ще в 1960-х і 1970-х роках, коли панували меблі округлої форми. Зараз тенденція до округлих форм повертається. Округлі, елегантні дивани, крісла, стільці та дерев’яні журнальні столики у формі еліпса або циліндра ідеально впишуться в цю тенденцію.

Вибирайте візерунки

Розбавте мінімалізм кімнати нетрадиційним візерунком. Квіткові та геометричні мотиви пожвавлять будь-який інтер’єр! Візерунчасті шпалери, плитка, оригінальні принти і картини або текстиль прекрасно доповнять кімнату. Візерунки чудово пасуватимуть до інтер’єрів, витриманих у нейтральних тонах – виразні квіткові або геометричні візерунки незвичним чином порушать їхній тонкий характер. Важливо відзначити, що для того, щоб уникнути враження перевантаженості, при декоруванні найкраще використовувати візерунки з ніжними, не надто яскравими кольорами.

 

Спальня Аманда

Скористайтеся порадами як оформити інтер’єр в 2023 році модно та зручно і ваш дім неодмінно стане оазою комфорту та стилю. Модний і добре продуманий інтер’єр допоможе вам створити простір, у якому буде приємно зустрічатися вранці, а вечори будуть наповнені затишком і гармонією. Це не просто місце для життя, це місце, де ви можете виразити себе і створити ідеальне оточення для свого життя та діяльності. 

Знайти нас у соц. мережах та підібрати меблі для облаштування вашої оселі: Facebook   Instagram