Як максимально збільшити простір спальні

Спальня – одна з тих кімнат де оформлення простору є дуже важливим аспектом, тому до питання як максимально збільшити простір спальні підійдемо більш детально. Оскільки більшість людей проводять багато часу в цій кімнаті, важливо зробити її зручною, комфортною та просторою.

Використовуйте багатофункціональні меблі

Якщо хочете максимально збільшити простір у спальні, використовуйте меблі, які слугують кільком цілям. Кушетка може бути диваном вдень і ліжком вночі. Скриня може слугувати журнальним столиком або додатковим місцем для сидіння. Пуфики можуть слугувати журнальними столиками або додатковими кріслами.
Вибирайте компактні меблі, які можна використовувати кількома способами, щоб не перевантажувати невеликий простір.

Використовуйте вертикальний простір

Стіни в спальні – чудовий ресурс для максимального збільшення простору. Повісьте полиці для зберігання предметів, таких як одяг, книги та інші необхідні предмети. Можна навіть повісити на стіну предмети декору, щоб вони не заважали.
Щойно почнете використовувати вертикальний простір, то здивуєтеся тому, як багато місця звільниться в спальні.
Позбавтеся безладу
Якщо спальня здається тісною, можливо, настав час прибрати деякі предмети меблів. Наявність занадто великої кількості речей може зробити будь-який простір тісним, і спальня не є винятком. Позбувшись непотрібних предметів, можна зробити кімнату набагато просторішою.
Почніть з оцінки того, що дійсно потрібно і чим користуєтеся щодня. Якщо предмет не потрібен, позбудьтеся його.

Проявіть творчий підхід до місць для зберігання

Існує безліч способів зберігання речей у спальні, які допоможуть максимально використовувати простір. Наприклад, можна використовувати настінну полицю для зберігання предметів, якими не потрібно користуватися щодня. Місце під ліжком можна виділити для зберігання несезонного одягу або інших речей. Проявивши творчий підхід до зберігання, можна звільнити багато місця в спальні, щоб вона здавалася більш просторою і затишною.

Поміняйте ліжко

Якщо щосили намагаєтеся розширити простір у спальні, варто звернути увагу на ліжко. Більшість займають багато місця, але можна вибрати те, яке впишеться в простір. Один із варіантів – придбати відкидне ліжко, яке можна скласти в стіну, коли воно не використовується.
Якщо варіант не підходить, подумайте про ліжко-горище, під яким залишиться достатньо місця для письмового столу або дивана.

Виберіть світлі та нейтральні кольори

Світлі та нейтральні кольори можуть зробити кімнату більшою. Використовуючи їх при оформленні спальні, можна створити ілюзію більшого простору.
Білі стіни зроблять кімнату ширшою і повітрянішою. Яскравіші кольори допоможуть відбити світло, що зробить простір більш відкритим. Уникайте використання занадто різких або яскравих кольорів, оскільки вони зроблять кімнату набагато меншою.

Як максимально збільшити простір
Спальня ПРАЙМ
Впустіть якомога більше природного світла

Один зі способів як максимально збільшити простір спальні – впустити якомога більше природного світла. Якщо є жалюзі або штори на вікнах, відкривайте їх протягом дня, щоб дозволити сонячному світлу наповнити кімнату. Також можна пофарбувати стіни у світлий колір, який відбиватиме світло і зробить простір яскравішим і відкритішим.
Природне світло також може допомогти зменшити стрес і поліпшити настрій.

Спальня MARTIN
Спальня MARTIN
Розмістіть дзеркала

Один зі способів як максимально збільшити простір спальні полягає у використанні дзеркал. Вони відбивають світло і роблять кімнату більш відкритою. Помістіть велике дзеркало на стіну навпроти вікна, щоб створити ілюзію іншого вікна. Це зробить кімнату світлішою і просторішою.
Ще один чудовий спосіб використовувати дзеркала для збільшення простору – розмістити їх за тумбочками біля ліжка. Або встановити у спальні шафу з дзеркальними фасадами. Це створить ілюзію глибини і зробить кімнату більшою.

Як максимально збільшити простір
Шафа Рим Венеціано 4-х дверна
Підлога має бути чистою

Якщо хочете, щоб спальня виглядала просторішою, стежте за тим, щоб підлога була завжди чистою. Не залишайте на ній одяг, стопки книг чи журналів. Це не тільки зробить спальню більшою, а й значно полегшить прибирання.

Якщо вам потрібна консультація щодо вибору меблів у мінімалістичному дизайні , зв’язатися з нами можна за номерами телефонів вказаних на сайті а також  написавши нам у Facebook  або Instagram. Менеджери з радістю нададуть вам свою допомогу.