Спальня білого кольору: як оформити кімнату?

Спальня білого кольору: як оформити кімнату?

Щоб відповісти на запитання спальня білого кольору: як оформити кімнату? Насамперед нагадаємо, що білий колір несе в собі простоту й елегантність, свіжість і невимушеність. Оформлена в такий відтінок спальня виглядає одночасно просторо і пишно. Але у кольору снігу є свої недоліки. І про них варто пам’ятати, продумуючи інтер’єр кімнати, в якій ви перебуватимете понад 8 годин на добу.

Спальня білого кольору: як оформити кімнату?
Спальня ПРАЙМ
Монохромний білий - колір холоду!

Кожен господар бажає, щоб у його спальні було затишно. Білосніжний колір такого ефекту досягти не дозволить. Він візуально розширює межі, наповнює простір чистотою і холодним «подихом». У приміщенні стає некомфортно, ніби в лікарняній палаті. Тому, щоб сон залишався міцним, а настрій у господарів – прекрасним, додавайте в інтер’єр теплих відтінків – топленого молока, шампані, перлів, слонової кістки. Вони «зігріють» обстановку, зроблять її більш живою. 
А такі яскраві акценти як блакитний декор на стінах, блідо-жовтий або рожевий текстиль, бежеві меблі перетворять любуючисто білу обстановку! Однак і з такими елементами інтер’єру не варто захоплюватися. Червоний і чорний колір, які якнайкраще дисонують із білим, є сьогодні звичним і навіть обридлим поєднанням. Надмірно кричущі фіолетові та помаранчеві кольори теж будуть недоречні в білій обстановці. А щоб перетворити її, досить поставити в спальні живі рослини або одну-дві полички з натурального дерева.

Спальня в білих тонах: як правильно оформити кімнату?
Спальня ПРАЙМ
Білий інтер'єр: правило вибору меблів

Якщо виникло питання: свпальня білого кольору: як оформити кімнату? Тоді вірно підібрана колірна гамма – це перший крок у грамотному оформленні сучасної спальні. Друге питання – вибір меблів. У магазинах можна знайти сьогодні сотні варіантів, але всі вони підходять в основному під стиль модерн або класика. А ось для створення спальної кімнати в стилі ренесанс, лофт, бароко або єгипетських цариць доведеться чимало попрацювати. Важливо пам’ятати такі правила вибору білих меблів:
1. Ліжка і дивани вибирайте з м’якою, ворсистою оббивкою, яку можна прати або чистити за допомогою спеціалізованих засобів. Так ви і інтер’єр доповните повітряними елементами, і чистоту білосніжної обстановки підтримувати буде нескладно.
2. Доповнюйте обстановку скляними, глянцевими поверхнями і дзеркалами, що розширюють простір і сприяють поширенню світла по всій кімнаті.
3. Додайте в інтер’єр об’єму за допомогою різьблених ніжок ліжка, полога, масивних гардин, розписних світильників або приліжкових тумбочок. Об’ємної фактури можна домогтися також поєднанням плавних і геометричних ліній на шпалерах, килимах, текстилі.
Меблі, виконані в повністю монохромному білому кольорі, спотворюватимуть простір спальні. Тому не забувайте про теплі відтінки і яскраві акценти

Спальня в білих тонах: як правильно оформити кімнату?
Спальня Бьянка
Білосніжна спальня: як зберегти всі її переваги?

Таким чином, білий колір для спальні вважається універсальним: з його допомогою можна створити абсолютно будь-який стиль інтер’єру. Але щоб цього домогтися, не варто забувати про поєднання кольорів, відтінків, текстури (глянець і матові, ворсисті поверхні).
Білосніжні відтінки дарують відчуття простору, свіжості та світла. Зберегти їх можна, якщо правильно обирати меблі та аксесуари, які легко чистяться і перуться.
А ще біла спальня має завжди урочистий і незвичайний вигляд. Щоб таке враження про кімнату залишалося з вами надовго, обирайте найкращі матеріали для оздоблення, якісні меблі та дорогі аксесуари. Якщо пам’ятати про всі ці тонкощі, тоді питання: спальня білого кольору: як оформити кімнату? буде вирішене і ваша спальня стане еталоном стилю та комфорту.

Якщо вам потрібна консультація щодо вибору меблів, зв’язатися з нами можна за номерами телефонів вказаних на сайті а також  написавши нам у Facebook  або Instagram. Менеджери з радістю нададуть вам свою допомогу.